fbpx
Regnskap fra A til Å hos Accomodo

Regnskap fra
A til Å

Vi tilbyr hele spekteret av regnskapstjenester fra a-konto til årsrapport. Den gode nattesøvnen får du med på kjøpet.

Det du trenger, når du trenger det

Hos oss betaler du ikke for ting du ikke trenger. Vårt utgangspunkt er alltid ditt spesifikke behov, og så skreddersyr vi en løsning som er fleksibel og tilpasset din virkelighet. Du velger selv hvor mye du vil være involvert i regnskapsføringen din, og kan velge mellom hele spekteret av regnskapstjenester fra A til Å.

Digitalt regnskap sparer deg tid og penger

Tiden med perm på perm med papirdokumentasjon er for lengst over. I stedet sendes alle papirdata direkte til programvaren og lagres dermed sikkert i en kryptert skytjeneste, slik at du har rask og sikker tilgang til all regnskapsinformasjon.

Bedre hverdag med vår betalingstjeneste

Betaling er et kritisk punkt i alle bedrifter. Med dagens betalingstjenester integrert i den skybaserte programvaren har du ikke bare full kontroll på remittering til og fra banken, men du sparer i tillegg tid og kostnader på at alt importeres og bokføres automatisk. Purringer og inkassovarsler håndteres også automatisk av programvaren.

Full kontroll med fakturaene

Kontroll på inn- og utgående faktura er avgjørende for en sunn økonomi. Derfor kan det fort være lønnsomt å sette ut hele eller deler av denne jobben til oss. Da er du sikker på at alt blir betalt på forfallsdato, enten det er snakk om inn- eller utgående faktura. Vi sørger også for at utarbeidelse og utsendelse av faktura, purringer/inkassovarsler, import av fakturajournal, dokumentasjon og avstemming av balanseposter blir håndtert effektivt og i henhold til lover og regler.

Vi tar oss av lønn

Forutsigbar og riktig lønnsutbetaling er avgjørende for å beholde gode medarbeidere. Vi kan ta oss av detaljene og samtidig ivareta alle kravene fra myndighetene, som arbeidsgiveravgift, utfylling og innsendelse av sammenstillingsoppgave for lønn, skattebetaling samt innrapporteringen til myndighetene innenfor de tidsfristene som gjelder.

Senk skuldrene ved årsoppgjøret
Årsoppgjøret er en årlig hodepine for de fleste bedriftseiere og noe de bruker mye tid på. Vi har lang erfaring med årsoppgjør fra en rekke bransjer og optimaliserer arbeidsflyten ved hjelp av spesialisert programvare, slik at prisen på tjenesten blir så gunstig som mulig for deg. Vi tar oss av alt av ligningsdokumenter og selvangivelser, og vi yter generell bistand til årsberetning og samt styre- og generalforsamlingsprotokoll. Overlater du ansvaret for årsoppgjøret ditt til oss, er du sikker på at alt blir gjort på riktig måte.

Bedre budsjettering

Vår erfaring er at bedrifter som lar oss bistå i budsjettarbeid og regnskapsanalyse, ofte oppnår bedre lønnsomhet og resultat. Ved en grundig gjennomgang av inntekts- og kostnadssiden for virksomheten får de riktige måltall for planene sine og tar følgelig bedre beslutninger med hensyn til investeringer og andre tiltak. Budsjettarbeid kan også varsle om problemer i perioden og gi verdifull informasjon om avvik som bør følges opp.

Kom godt i gang

Å «starte for seg selv» er for mange en drøm, men som det er viktig å forholde seg realistisk til. Spørsmål som hvor stor risiko du tåler, eller hvilken selskapsform som er best for deg, er uhyre viktig å svare riktig på fra første stund. Konsekvensene ved å svare feil kan bli svært dyre, for ikke å si katastrofale.

Lar du oss hjelpe deg, er du sikker på at alt er på stell fra første dag. Vi tar oss av alt fra stiftelsesdokumenter til registrering og kan også bistå innen moms, budsjettering og finansiering.

Sett det ut

For de fleste bedrifter er det en god idé å sette ut (outsource) tjenester og funksjoner som ikke er knyttet til bedriftens kjernevirksomhet. På den måten får du utnyttet ressursene dine bedre og slipper unødvendig risiko og kostnader. For eksempel er datalagring og IT-drift sannsynligvis både sikrere og rimeligere å sette ut enn å gjøre internt. Da får du ikke bare bedre fleksibilitet og skalerbarhet, men er også sikret at du har den nyeste og sikreste teknologien.

Vi hjelper deg med å finne de riktige tjenestene og funksjonene å sette ut for din bedrift og sørger for at alle avtaler blir fulgt opp på en profesjonell og sikker måte.

Jobbe i utlandet?

Når du skal jobbe i utlandet i en kortere eller lengre periode, er første bud å ha det skattemessige på plass. Hvor lenge skal du være borte? Hvor skal du bo? Hvilken type arbeid skal du utføre? Alt dette og mer er variabler som kan få store konsekvenser for lønn, skatt og pensjon, både under oppholdet og etter at du er kommet tilbake til Norge.

Vi har lang erfaring med ulike skatte- og lønnsspørsmål fra både innenfor og utenfor eurosonen/EØS. La oss hjelpe deg å få alt det formelle på stell, slik at du får et godt og problemfritt utenlandsopphold.

 

Smart oppstart på 1-2-3

Er du en gründer med en god idé, eller ønsker du å åpne din egen butikk? Uansett hva drømmen din er, kan vi hjelpe deg i gang med å stifte et aksjeselskap på en smart og enkel måte som gjør at du slipper å binde kontanter til stiftelseskostnader.


Steg 1 
Vi lager stiftelsespapirer.

Steg 2 
Du betaler inn 30 000 kr i banken som dekning for aksjekapital.

Steg 3 
Du signerer i Altinn og tilbakefører stiftelseskostnader til privat konto (hvis ønskelig).

Accomodo.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service.