fbpx
Rådgivning hos Accomodo

Nøkkelen til en
solid bedrift

Med en rådgiver fra oss på laget blir du i bedre stand til å ta gode beslutninger og optimalisere økonomien i bedriften din.

Vi har lang erfaring fra en rekke ulike bransjer og kan bistå med god rådgivning innen blant annet skatteoptimalisering, kapitalutvidelser, likviditetsstyring og kjøp og salg av selskaper. Vi yter også bistand ved investeringer, verdi- og risikovurderinger, forhandlinger og kommunikasjon med offentlige etater.

En av fordelene med å bruke en rådgiver fra oss, og ikke for eksempel fra banken, er at vi er nøytrale. Vi har ingen bindinger eller produkter vi skal selge, og gir derfor råd som er helt og holdent motivert ut fra hva som er til ditt beste.

Våre rådgivere holder oversikt over endringer i lover og regler du bør være oppmerksom på, slik at du ikke går glipp av muligheter eller går på en økonomisk smell. De kan også gi råd ved blant annet emisjoner og kapitalinnhenting, samt utføre tjenester vedrørende skatteavregning, ligning og selvangivelse.

Alle våre rådgivere er autoriserte gjennom rådgiverprogrammet til Regnskap Norge, som er profesjons- og bransjeforeningen for autoriserte regnskapsførere i Norge. Dette sikrer at rådgivningen holder høy etisk standard og alltid er oppdatert på lover og regler. 

Rådgiverne våre er, som du skjønner, svært kompetente og allsidige, og listen over ting de kan hjelpe deg med, er mye lengre enn det vi får plass til her. Derfor mener vi det er et godt råd at du tar kontakt med oss og forteller oss hva du trenger, så kan vi ta det derfra.

Accomodo.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service.